BATMAN THE BATCAVE

Orasul Gotham este atacat! Joker si aghiotantii sai au evadat din Azilul Arkham si au eliberat toti prizonierii, pentru a distruge orasul.
Primul loc pe care acestia au decis sa il atace este pestera lui Batman, din dorinta de a se razbuna pe cel care i-a pus in spatele gratiilor cu ani in urma.
Dupa ce l-au ucis pe Alfred, majordomul si prietenul apropiat al lui Bruce Wayne, grupul de raufacatori a instalat o serie de capcane si jocuri malefice in ascunzatoarea eroului, pentru a-l tine captiv si pentru a-l tortura.
Este timpul ca Bruce Wayne sa isi puna din nou masca si sa redevina Batman, eroul de care Gotham are nevoie! Pentru asta, el trebuie sa evadeze din propria pestera, sa ii prinda pe Joker si pe aliatii lui si sa ii aduca acolo unde le este locul: in fata justitiei!
Camera beneficiaza de o atmosfera unica, data de lumina UV si de efectele sonore. Gradul de mecanizare este unul ridicat, iar puzzle-urile sunt apreciate pentru unicitatea lor. Tocmai originalitatea jocului este cea care le poate da batai de cap chiar si jucatorilor experimentati. Deci, don’t joke with The Joker. Save Batman!

Loading

  Sunt de acord cu  termenii si conditiile


* Required
X
Rezervarile fara date de contact complete sau incorecte vor fi sterse
Tip joc: Liniar
Munca de echipa: 9/10
Nivel de experienta: Incepator
Grad mecanizare: 9/10
Record: Euromaidan – 26’00”
Durata joc: 1 ora
Numar jucatori: 2-6
Varsta minima: 14 ani
Copiii sub 14 ani pot participa la joc doar in cadrul unor echipe de adulti

Procentaj de evadare