FAST & FURIOUS THE GARAGE

Manhattan, New York. Letty a fost rapita de un mercenar pe nume Shadow, dornic de razbunare, iar Dominic si Brian trebuie sa o recupereze.
Singurul mod in care Shadow o va elibera pe Letty este daca Dominic si gasca sa vor da o serie de spargeri in cele mai bine pazite banci din Manhattan. Acestia sunt pusi in fata unei situatii imposibile si trebuie sa isi mascheze spargerile sub acoperirea unei curse ilegale de masini.
Voi faceti parte din gasca lui Dom si trebuie sa pregatiti una dintre masinile avariate inainte de cursa. Lucrurile nu se opresc, insa, aici. Trebuie sa furati alte trei super-masini dintr-o parcare din Upper East Side si sa ajungeti la cursa pentru a executa toate spargerile si a o elibera pe Letty.
Credeti ca veti reusi pana cand noaptea se va sfarsi?
Odata ce intri in Fast & Furios – The Garage, vei ramane placut impresionat de ceea ce vei vedea inauntru (preferam sa pastram surpriza in acest sens), dar si de diversitatea puzzle-urilor. Provocarile sunt gandite astfel incat sa puna la incercare, pe langa logica, si coordonarea si precizia membrilor echipei, asadar, ca un prim hint, play as a team! Un escape room foarte apreciat de clientii care accepta provocarea evadarii.

Loading

  Sunt de acord cu  termenii si conditiile


* Required
X
Rezervarile fara date de contact complete sau incorecte vor fi sterse
Tip joc: Liniar
Munca de echipa: 7/10
Nivel de experienta: Mediu
Grad mecanizare: 8/10
Record: The Uncontainables –  17’55”
Durata joc: 1 ora
Numar jucatori: 2-6
Varsta minima: 14 ani
Copiii sub 14 ani pot participa la joc doar in cadrul unor echipe de adulti

Procentaj de evadare