PIRATES OF THE CARIBBEAN: THE FLYING DUTCHMAN

Din adancurile oceanului, o nava se ridica cu un schelet masiv la prora, sadind frica in inimile tuturor piratilor. Corabia blestemata, The Flying Dutchman, porneste in calatorie din nou, condusa de capitanul sau nemilos.
Davy Jones a fost odata un simplu om, dar a fost blestemat de femeia pe care o iubea sa navigheze pe veci oceanele lumii si sa duca sufletele celor morti in lumea cealalta.
Un obiect foarte pretios a fost furat de pe corabie, iar capitanul il vrea inapoi cu orice pret. Tu faceai parte din grupul de pirati care au pradat nava, dar ai fost lasat in urma cand ati fost descoperiti.
Acum, trebuie sa gasesti o scapare din strafundul corabiei lui Davy Jones, inainte de a fi prea tarziu si de a fi luat prizonier de echipajul blestemat al acesteia… pentru totdeauna!
Realismul decorului te poarta prin intreaga atmosfera a filmelor cu pirati, iar provocarile pe care trebuie sa le rezolvi te fac sa te simti, pe bune, precum capitanul James Hook sau Long John Silver. Jocul semi-liniar si mecanismele numeroase dau un plus de dinamism intregii actiuni, asadar nu sta pe ganduri! Rezerva sansa de a petrece o aventura veritabila pe celebra The Flying Dutchman.

Loading

  Sunt de acord cu  termenii si conditiile


* Required
X
Rezervarile fara date de contact complete sau incorecte vor fi sterse
Tip joc: Liniar
Munca de echipa: 8/10
Nivel de experienta: Mediu
Grad mecanizare: 9/10
Record: Bombardierii – 26’00”
Durata joc: 1 ora
Numar jucatori: 2-6
Varsta minima: 14 ani
Copiii sub 14 ani pot participa la joc doar in cadrul unor echipe de adulti

Procentaj de evadare