Escape Room pentru petrecerea timpului liber

Escape Rooms in casa Breakout

Escape rooms, pentru orice categorie de varsta si pentru cele mai ascutite minti. In casa Breakout puteti gasi o varietate de escape rooms, escape Rooms care contribuie la dezvoltarea mentala si la antrenarea mintii a oricarui individ. Breakout intelege importanta antrenarii si punerii in dificultate a mintii printr-un joc, motiv pentru care isi aduce aportul prin oferta variata de camere escape Rooms, de calitate, atent amenajate, cu indicii si puzzle-uri simple si complicate, care pun rotitele mintii in miscare.

Escape Room pentru relaxare

Aceste escape rooms antreneaza imaginatia, concentarea si inteligenta si, totdata, ofera o maniera placuta de petrecere a timpul liber si de relaxare pentru orice categorie de varsta. Un escape Rooms este antidotul perfect pentru plictiseala si pentru a petrece timp cu prietenii tai. De asemenea, aceste escape rooms pot constitui motivul unei intalniri intre amici. Astfel, fie ca doriti sa faceti cadou unor prieteni, voua insiva, petreceti putin timp pe www.break-out.ro si alegeti una dintre cele trei escape rooms.

BREAKOUTloading...
 • Esti interesat de conceptul de Room Escape?

  Vrei sa iti deschizi o locatie in orasul tau?

  Sau vrei sa iti creezi propriul brand si ai nevoie de ajutor la dezvoltarea camerelor?

  ofera servicii complete de Room Design, de la consultanta tematica pana la elaborare de scenariu si construirea propriu-zisa a camerei.

  Te putem ajuta pas cu pas sa iti pui in practica visul de a detine propriul Escape Room, sau chiar propria locatie .

  Contacteaza-ne oricand pentru o discutie mai detaliata cu privire la planurile tale .


  Lasa-ne datele tale si un consultant te va contacta in cel mai scurt timp:

  Sau ne poti contacta tu direct la telefon: +40 749 380 359
  sau pe e-mail: stefan.vargolici@break-out.ro