JACK THE RIPPER

Londra, 1888. Inca un cadavru a fost gasit pe o alee intunecata din cartierul Whitechapel. Aceasta este a 5-a crima din ultimele doua saptamani, care a zguduit orasul si a ingenuncheat fortele de politie.
Criminalul, pe care ziarele l-au numit “Jack Spintecatorul”, este inca in libertate, iar multi cred ca acesta va ucide din nou in urmatoarele nopti.
Tu esti detectivul principal desemnat sa se ocupe de acest caz, iar investigatia ta te-a dus in vestul Londrei, pe Ashburn Road, unde locuiesc cei trei suspecti principali.
In intunericul noptii, ai decis sa mergi singur pentru a afla odata si pentru totdeauna identitatea lui Jack, dar vei reusi oare sa opresti monstrul la timp? Crezi ca vei afla cine este “Jack Spintecatorul” pana cand acesta va ucide din nou? Timpul se scurge, iar rasaritul este aproape…
Datorita decorului impresionant, Jack The Ripper este un escape room care te va introduce, fara doar si poate, in atmosfera misterioasa a Londrei de la sfarsitul secolului al XIX-lea. Cu toate ca jocul este complex, iar gradul de dificultate mai ridicat decat al altor camere, liniaritatea il face abordabil si pentru echipe aflate la prima experienta de tip escape the room.
Loading

  Sunt de acord cu  termenii si conditiile


* Required
X
Rezervarile fara date de contact complete sau incorecte vor fi sterse
Tip joc: Liniar
Munca de echipa: 8/10
Nivel experienta: Avansat
Grad mecanizare: 8/10
Record: Looney Tunes – 24’17”
Durata joc: 1 ora
Numar jucatori: 2-6
Varsta minima: 14 ani
Copiii sub 14 ani pot participa la joc doar in cadrul unor echipe de adulti

Procentaj de evadare